Intressant dag trots förlust!!!!

Började jobba 7 imorse och kl 8 for vi till stan för ett studiebesök på det nya himlabadet, väldigt intressant faktiskt. En enorm byggarbetsplats för tillfället och Stefan som visade oss runt hade en väldig koll på allt som hände där. 3 timmar blev rundturen och runt gick det nästan i huvudet på mig med innan det var färdigt, Herregud vad prylar som fanns under jord på detta ställe, men väldigt intressant som sagt var, man får nog åka dit å testa grejorna när det öppnar om 2 veckor, hur de nu ska hinna det.

Dit vill nog Eloise också fara.

Kvällen blev det fotboll( skäll va) i Söråker, bortamatch som visade sig bli tuff, vi förlorade nämligen med uddamålet 2-1 efter att vi haft ledningen, teskea gjorde 1-0 efter 7 min men det hjälpte inte ikväll trots att vi var värda poäng.

Det som man kommer ihåg mest av matchen är nog tyvärr klacken i Söråker som i princip hela matchen stog och skrek mycket på våra spelare och det dom skrek kommer inte i tryck på denna blogg ivartfall. Kul med hejaklack om de hejar på sitt lag men att skrika glåpord till motståndare under hela matchen, dessutom i kör det är att sjunka långt under lågvattenmärket tycker jag, tråkigt.

Söråkers klack (sorry aporna)

Nä nu ska jag börja laddningen för festen vi ska på imorrn, så vänta er ingen bloggning då.
Och kommentera gärna om ni har synpunkter så får vi se om det tas upp, förmodligen inte men man vet aldrig.


Eva o Patrik ska vi till imorrn.

PUSS O KRAM

Kommentarer
Postat av: Ann

Det är till att ränna till stan:)

2010-05-29 @ 07:15:18
URL: http://gullvivann.blogg.se/
Postat av: Syster Yster

Vad duktig du är på att blogga då :). Kul!!

2010-05-29 @ 09:47:40
URL: http://hannahmargareta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0