Ännu en dag med jobb och Fotboll!!!

Jobb och fotboll blev det idag, är det så mycket annat man hinner med. Det är inte konstigt man blir sittandes framför denna burk till minst midnatt varje dag.

På jobbet var jag på vången och lappade ihop omklädningshytten, lite snickerier eftersom det tydligen varit dåligt med ved till grillningen och naturligtvis går man och river loss väggarna på hytten, inga tydligheter tydligen.
Sedan satte vi livbåtarna på plats också, så vi får se om de får vara kvar på plats några dagar ivartfall.


Jag slutade kl 15 idag, Ann började kl 15 så Eloise fick naturligtvis följa med på träningen ikväll med, hon börjar bli en inventarie på plan.



Här står hon och har koll på både mig och grabbarna.



Snackar lite taktik medans vätskan ska in.



Leker modell tror jag :)



Linus försökte han med, men inte lika bra :)


I morgon ska jag inte ner på planen och både jag och Ann är ledig på kvällen så kanske om vädret tillåter kan man klippa gräset hemma.
Jobbar 7-15, så det så.

Puss och Hej!!!

Söndag igen då!!!

Ja då var det söndag och bloggen fick vila igår eftersom jag var på fest på kvällen.
Sommaren invigdes på torpet hos Eva och Patrik med allt vad det innebär. Mat och lekar stod på schemat med Sune som enväldig domare och lekledare. Jag tror faktiskt att domaren var mutad för mitt lag förlorade för många grenar. Men en väldans trevlig kväll var det ivartfall.


Sune är på G


En av de udda lekarna som Kenneth utför.

Idag söndag har mest handlat om fotboll med blandat resultat. Först ut var Wiskan som på bortaplan mötte Medskogs, det blev förlust med 12-1, det var inte jag som stog imål idag vilket var tur för mig.

Ikväll har Eloise och jag varit på IP och kollat på Damlaget mot Selånger, där blev det seger med 3-1. Syster Eva gjorde 20 min hon med.

Jens och Eva på matchen.

Den kommande veckan jobbar jag mån, tis och onsdag sen ledig eftersom Ann ska ut på kryssning så passar det bra. sen har jag jour tills på fredagmorgon men får väl försöka byta bort torsdagen.

Nä nu blir det nog ryggläge, känner mig lite seg.

Puss o kram!!!


Intressant dag trots förlust!!!!

Började jobba 7 imorse och kl 8 for vi till stan för ett studiebesök på det nya himlabadet, väldigt intressant faktiskt. En enorm byggarbetsplats för tillfället och Stefan som visade oss runt hade en väldig koll på allt som hände där. 3 timmar blev rundturen och runt gick det nästan i huvudet på mig med innan det var färdigt, Herregud vad prylar som fanns under jord på detta ställe, men väldigt intressant som sagt var, man får nog åka dit å testa grejorna när det öppnar om 2 veckor, hur de nu ska hinna det.

Dit vill nog Eloise också fara.

Kvällen blev det fotboll( skäll va) i Söråker, bortamatch som visade sig bli tuff, vi förlorade nämligen med uddamålet 2-1 efter att vi haft ledningen, teskea gjorde 1-0 efter 7 min men det hjälpte inte ikväll trots att vi var värda poäng.

Det som man kommer ihåg mest av matchen är nog tyvärr klacken i Söråker som i princip hela matchen stog och skrek mycket på våra spelare och det dom skrek kommer inte i tryck på denna blogg ivartfall. Kul med hejaklack om de hejar på sitt lag men att skrika glåpord till motståndare under hela matchen, dessutom i kör det är att sjunka långt under lågvattenmärket tycker jag, tråkigt.

Söråkers klack (sorry aporna)

Nä nu ska jag börja laddningen för festen vi ska på imorrn, så vänta er ingen bloggning då.
Och kommentera gärna om ni har synpunkter så får vi se om det tas upp, förmodligen inte men man vet aldrig.


Eva o Patrik ska vi till imorrn.

PUSS O KRAM

Ledig dag men lugn, nej

Ja då var saaben besiktad då.

Vi for till stan vid 9 tiden för att besikta bilen, gick väl sådär, måste tillbaks på återbesök, men inga allvarligare grejor, det är nästan som doktorn skulle säga, ta en ipren.

Sedan for vi till Birsta, nämnas bör att det inte är ett favvoställe för mig direkt, men men.

Först gick jag o Eloise själv ett tag, kollade leksaker o sånt innan vi åt. Efter det så skulle även Eloise börja titta på kläder, å då fick nog Ann och hon gå själv, jag smet iväg jag.

Hittade faktiskt ett par skor som jag köpte men något mer blev det inte, inte på birstacity ivartfall.

Här är en som har full fokus på nästa ställe redan.


Sen iväg till Jula, svägerskan skulle köpa ett jättetält för partajet vi ska på på lördag så jag hjälpte till att packa bilen, när dom sen skulle på nån blomaffär smet jag igen, stack på elgiganten och införskaffade en kamera. Roligare det.

Eloise följde med mig på Elgiganten, var också trött. :)


Ica maxi en stund för att avsluta på boa.


Detta köpte jag ivartfall


 Det lät väl som en snabbis på stan, men ICKE, hemma klockan 17 och totalt slut, det är nog lugnare att spela en fotbollsmatch än att knata på där, tur det inte händer så ofta, både för mig och börsen.

Nu är det bara 1 timme kvar till pokertävlingen startar så därför ett kort inlägg idag.


Detta var det enda jag hittade på Birstacity.

Tack o hej för idag, hörs imorrn då.




En lugn onsdag!!

Jaha, då var denna dag snart slut och det har varit ganska lugnt.

Okey, jag har jobbat mellan 7-15 och har inte riktigt blivit van att jobba sådana tider ännu så man har vart rejält trött, men det gick bra det också, det är städning, snickring och ogräsbekämpning av alla de slag som gäller nu för att det ska vara snyggt när utesäsongen startar, dessutom fixas det med både ute och inne basängen av firmor på plats, snyggt.

Kom hem från jobbet och vräkte i mig pasta och köttfärssås, Ann for och jobbade och Eloise och jag la oss för att vila en stund, vips så hade vi slocknat båda två. Av någon anledning hade jag ställt klockan :) så vi inte missade dagens dos av fotboll.

Mysig eftermiddag!!

Vi hade nämligen en lättare träning ikväll efter segermatchen igår så Eloise och jag var dit och förberedde före träningen men blev bara där en timme för hon är inte riktigt kry ännu, men det viktiga var att abstinensen försvann.

Har faktiskt lyckats få bort jouren både fredag (fotboll) och lördagkväll(Galej), det tackar man för.
Men nu ska jag ladda för bilbesiktningen imorgon och dessutom är det ju Stödeopen i poker imorgon, kanske man ska träna lite ikväll, jamen så blir det.

Orsaken till galejet på lördag!!

Tack och hej o Puss o kram.

Målkalas

Ja då var denna tisdag snart till ända.
Jobb 7-15 med lönesamtal kombinerat med utvecklings samtal, som om jag ska kunna utvecklas :) å lön heter det kanske, jag kallar det bidrag jag.

Sen var det dags för fotboll igen då, nu med Stöde i ett derby mot Matfors i fyran. Till skillnad från igår var det bänken som gällde och det är ingen lek det, USCHA vilken pärs.

Svängigt värre var det men det slutade med seger med 5-4 !!!!!! å då kan ni tro att man våndades rejält där man satt, men det är väl då segrarna känns som bäst faktiskt, men jag undrar om hjärtat mår bra av det, tror det mår bättre om man spelar 90 minuter jag.
Undrar just vad morsan och hennes sambo tycker förresten som är såna där miffare, jaja det tar vi så gärna en sån här gång :)

Tyvärr så saknades våran största supporter ikväll, nämligen Eloise, hon hade feber den stackarn och fick vara hemma hon, det vart väl för mycket för henne när pappa stog i mål igår.

Nä nu ska jag ladda batterierna för att orka på jobbet imorrn, haft en del ömma kroppsdelar idag och bara att hoppas det känns bättre imorrn.

PUSS O HEJ

90 minuters spel idag

Okey vi börjar från början.
Började jobbet 7 imorse, men vaknade 7.25, bara att rusa upp och åka iväg för Emma skaulle med bussen halv och hon var klar hon. Sen ringer Törnan och har målvaktsproblem i Wiskans match mot Essvik ikväll, klart man ställer upp. Så hela dan går man och laddar för det är grymt kul att spela fotboll och då spelar inte possitionen någon roll, målis eller bänk spelar ingen roll.


Jag, Ann och naturligtvis Eloise(hon är nog lika fotbollstokig som mig) åker upp tidigt eftersom Ann ska hjälpa till i kiosken, så det blir en bra laddning uppe på Wiskans IP.

Matchen igång, det är jag imålet längst bort.

Matchen går i gång och Essvik gör 2 snabba mål, en styrs in framför mig och ett närskott som jag inte hade en chans på, men sen tar vi över och hinner reducera innan paus.
I andra tar faktiskt domaren komandot till vår stora förvåning och avgör nog matchen tyvärr. Törnan är helt ren med målet och får en tryckare i ryggen när han ska lägga in bollen, domaren blåser för straff tror alla, MEN visar Törnan ostskivan för filmning, jaja.
Blom får också se skivan och det 2 ggr = utvisad, det lustiga var på den sista att Essvikaren sparkade Blom på tuberna, och det gör ont. Tyvärr fick jag släppa en boll till bakom mig, närskott igen som jag var på faktiskt.


Gott med kaffe efter match!!

Jaja jag är väl ganska nöjd med min egen insatts ivartfall, men nu börjar laddningen för morgondagens match med Stöde, då blir man lagledare igen, kul det med, dessutom ett nytt derby mot Matfors denna gång, men mer om det imorgon. Dessutom jobb, 7-15 imorgon, om jag kommer upp ur sängen. :)

Puss o hej så länge!!!

En vanlig helg i min vardag

Ja men varför inte starta denna blogg med att berätta om helgen som varit.
FREDAG: Jag jobbade på stödehuset mellan 12.30 - 20.30, detta var sista kvällen vi hade öppet innan sommarsäsongen startar den 12 juni. Det var fullt upp på dan med både barnkalas och skolklass som badade, senare blev det lugnare så vi hann även med lite uppsnyggning ute, typ gräsklippning och häck ansning.
   Under kvällen hade vi match i div 4 mot Ljunga IF, den startade kl 19.00 och jag jobbade=mycket telefon för att höra hur det gick i derbyt, och jodå, det blev seger med 4-2 trots att jag inte var där, eller kanske det var pga att jag inte var där, det vet man aldrig.
Dessutom under fredagen hann jag åka på ett larm, men det gick ju bra det med.

LÖRDAG: Började med att klippa gräset här hemma med, premiär för året, var och handlade lite för grillning på eftermiddan, kött, friterade pommes och god dryck stod på menyn, men först var jag ju tvungen att få min dos av fotboll, och tro det eller ej, det var match på IP, Flickor 15 med syrrans(Eva) jänta i laget, var ju tvungen att kolla, ny seger för Stöde med klara 6-0, nu skulle maten och drycken smaka.
   Mat och dryck förtärdes och lite slappning efter maten så mådde man som en prins.
Vips så ville polarna lira ett parti poker, jamen sa jag och knallade iväg. Satt och lirade i 4 tim ungefär med +-0 i resultat när man knallade hem på natta, trevligt värre var det ivartfall och ett väldigt billigt nöje denna kväll ivartfall, jaja det är ju inga stora pengar i omlopp ska ni veta utan det är själva nöjet som är grejen, hemma 02.30 typ.

SÖNDAG: Kl 08.00 kommer Eloise( 4 åringen) Pappa jag är pinkis, men mamma då tänkte jag för mig själv, hon ligger ju bredvid, ähh jag ska ju ändå upp så jag följde med ner och sen är det åter full fart.
10.00 har jag nämligen ett samandrag att döma(jag fuskar även som fotbollsdomare), det är P12 i Stöde som är hemmalag denna söndag, så 3 matcher a`2x30 min ligger framför mig, faktiskt kul måste jag säga. Dessutom jobbar Ann (sambo) 11-18 idag, men vi har sån tur att Eloise fick följa med Farmor till kyrkan på komfirmation(syrrans jänta igen). Efter mina 3 matcher for jag till syrran och hämtade Eloise för att göra oss redo för, GISSA, jodå, FOTBOLL.
Återigen är det syrrans jänto som ska spela men denna gång är det Damlaget och där är ju Eva med och basar, Torpshammar var motståndet på bortaplan, ännu ett derby, men utgången en annan tyvärr, = förlust 2-0.
Men Eloise hade roligt med sina kussar där ändå.

Jaja det var lite av det som hände i helgen och jag ska försöka att ha kameran med mig lite oftare än tidigare, dessutom ska jag försöka att blogga oftare så att jag inte blir långrandig. Är dessutom väldigt tacksam om ni kommenterar så jag vet vad ni tycker så man kan bli bättre på att skriva, det går faktiskt lära gamla hundar sitta även om ni hört annat :)

Tack för mig och på återseende.

Jag måste blogga jag med!!!!

Jamen hallå!!!
Jag kan väl börja med en kort presentation av mig själv, för de som inte har koll.
Jag är 40+ har sambo och 3 barn med åldrarna 4, 17, 23, sambon har även 3 barn sedan tidigare och 1 med mig, altså kan vi kalla oss en stor familj, men de 3 älsta är utflugna. Jag jobbar som fritidsledare, badvakt mm. på Stödehuset, badhuset här på byn, som förövrigt heter Stöde.
Dessutom är jag brandman i deltiden på byn med jour var 3:e vecka, är dessutom styrkeledare för grupp 1 där.
Är lagledare för Stöde IF`s herrlag med allt vad det innebär. Ett annat uppdrag jag har är i föräldrarrådet på stöde skola, men där får jag nog kicken ifrån pga att jag helt enkelt inte haft möjlighet att gå på möten eftersom mina kvällar inte räcker till.
  Är med i en typ av pokerklubb som har startat en serie på nätet där vi har match 1 gång i veckan i 10 omgångar med en final som avslutning, men då live.
 Som ni ser finns det lite att blogga om, och vi startar direkt.

Väl mött på min blogg och hoppas ni gillar läsningen.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0